Dé regionale horecabeurs van Noord-Brabant

De Horeca Beurs Noord-Brabant is dé regionale horecabeurs van Noord-Brabant, die zich associeert met Brabantse gezelligheid. Het laagdrempelige karakter maakt de beurs voor iedere horecaondernemer toegankelijk. Persoonlijk contact en langdurige samenwerkingen met betrouwbare leveranciers staan daarbij voorop.

Daarnaast heeft de Horeca Beurs Noord-Brabant een laagdrempelig karakter. Dat wil zeggen dat de beurs toegankelijk is voor iedere horecaondernemer. Bovendien kunnen toegangskaarten gratis online worden aangevraagd.

De Horeca Beurs Noord-Brabant is voorzien voor vrijwel alles op het gebied van food en non-food producten. Er zal dit jaar een breder aanbod aan exposanten zijn, met diverse producten en diensten. Daarnaast zullen er workshops, demonstraties en presentaties worden gegeven tijdens de beurs, om meer interactie te creëren.

Tijdens de Horeca Beurs Noord-Brabant zijn er aanbiedingen en acties van exposanten, waar beursbezoekers gebruik van kunnen maken. Zowel de exposanten als groothandels gaan voor een langdurige samenwerking. Alle groothandels beschikken over een breed netwerk van vaste leveranciers, waar klanten van kunnen profiteren. Zo kunnen aanbiedingen en acties van producten van exposanten via de groothandel doorgespeeld worden naar klanten.

Locatie

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248NL Rosmalen

Openingstijden

Maandag 11 september van 11.00 uur tot 20.00 uur (aansluitend feestavond)
Dinsdag 12 september van 11.00 uur tot 17.00 uur